Jakie certyfikaty dotyczące BHP możecie polecić, żeby firma która je zdobędzie wyglądała lepiej w oczach klientów i kontrahentów? Macie jakieś certyfikaty tego typu? Jak długo trwał taki proces certyfikacji w Waszym wypadku? Może macie jakieś rady, podpowiedzi dla tych, którzy mają to dopiero przed sobą. Doradzicie coś? Będę zobowiązany. To dla mnie bardzo ważna sprawa.
olej z kminku czarnego
proces certyfikacji
Masz wątpliwości związane ze swoim zdrowiem? Twój problem dotyczy innej sfery życia? Tutaj bez skrępowania możesz poruszyć ten temat. Może okazać się, że w swoich zmaganiach nie jesteś sam.
Re: proces certyfikacji
Post autor: issolonly »
Czy wiecie może, jak ma wyglądać ogólnie dofinansowanie zus bhp forum w tym temacie możemy otworzyć? Jestem zdania, że warto będzie poszerzyć działanie i jeśli to nam się spodoba, to ja po prostu w to pójdę. I jak na razie zdecydowanie za dużo informacji mogę nie znać, czekam na nie od Was.
Re: proces certyfikacji
Post autor: dżastii »
Biznes to biznes, zawsze będziecie musieli coś w jego obszarze zrobić, przygotować, no ja sama nie wiem, ale to zawsze tak wygląda. Dlatego jeśli chcecie wprowadzić coś na poziomie, to zdecydowanie mogę Wam powiedzieć rozwiązania chmurowe co to jest i jak możecie je wprowadzić.