gdzie kupować tanio leki?
Masz wątpliwości związane ze swoim zdrowiem? Twój problem dotyczy innej sfery życia? Tutaj bez skrępowania możesz poruszyć ten temat. Może okazać się, że w swoich zmaganiach nie jesteś sam.
gdzie kupować tanio leki?
Post autor: jaro13 »
Zastanawiam sie ostatnio gdzie teraz można kupić w miarę tanio leki, suple, witaminy?? Chciałbym maksymalnie zaoszczędzić i się nie nachodzić bez sensu
Re: gdzie kupować tanio leki?
Post autor: Mima »
Zobacz w DOZ, tam moim zdaniem mają najniższe ceny, zarówno leków, jak i suplementów. Porównuję ceny regularnie w różnych aptekach, ale nigdzie taniej nie znajduję.
Post autor: jaro13 »
w takim razie muszę się wybrać do DOZ bo czekają mnie większe zakupy a nie chce bez sensu wydawać pieniędzy skoro można kupić taniej, już nawet namierzyłem gdzie ta apteka jest w okolicy
Post autor: marutka »
Ja Wam tez mogę polecic apteki dozu, od dawna tam kupuję regularnie, bo przyjmuję leki na stałe. Mają najlepsze ceny i chyba od miesięcy ich w ogóle nie podnieśli
Post autor: Mewa »
Ja też mogę polecić DOZ, ceny mają naprawdę dobre, taniej nigdzie nie znalazłam swoich leków. Apteki są też bardzo dobrze zaopatrzone i nie ma nigdy problemu z dostępnością leku czy suplementu. Kupuję tam regularnie.