Opinie Doradztwo biznesowe Mikołów

Szukasz opinii o firmie lub chcesz się podzielić swoimi spostrzeżeniami z innymi użytkownikami? To właśnie idealne miejsce.
Alfons

Opinie Doradztwo biznesowe Mikołów

Post autor: Alfons »

Hej, czy wiecie jak pracuje się w firmie Doradztwo biznesowe Mikołów? Macie jakieś doswiadczenia?
motabene

Re: Opinie Doradztwo biznesowe Mikołów

Post autor: motabene »

Mam firmę ogólnobudowlaną i od jakiegoś czasu działamy na nowych płaszczyznach, co pozwala oczywiście pomnażać zyski. I będzie mi potrzebny porządny program do kalkulacji , w którym będziemy mogli bardziej szczegółowo oszacować koszty danej inwestycji. Czy jesteście w stanie mi coś zasugerować? Jakoś pomóc?
madmuazell

Post autor: madmuazell »

Moja firma ma to do siebie, że niestety, ale ostatnio nie ma najlepszych wyników i ja to w pełni rozumiem, wiem jednak, że warto pójść po prostu w jakąś reklamę, która przyciągnie nowe osoby. I tu się zastanawiam, czy mam iść w ekskluzywne gadżety do biura , czy może jednak jakieś dodatki do zamówień. Co mi możecie powiedzieć z doświadczenia?
kowalska

Post autor: kowalska »

Niejednokrotnie zastanawiam się, co zrobić, żeby na przykład powiązać jakieś zobowiązania, albo po prostu poprawić wyniki sprzedażowe w firmie. To jest bardzo ważny motyw, dlatego sądzę, że najlepszym wyjściem będzie sprawdzenie, czy warsztaty sprzedaż cokolwiek mi dadzą. Sądzę, że naprawdę to jest ważne i jestem przekonana, że wiele osób może też z nich skorzystać.
ODPOWIEDZ