Od jakiegoś czasu staram się ograniczyć cukier i szukam sklepu, gdzie można kupić zdrowe przekąski — coś do pracy, coś do kawy, coś dla dzieci. Poszperałem nieco w sieci i trafiłem na vitfood.pl, gdzie mają spory wybór produktów bez cukru, także wegańskich i bezglutenowych. Czy ktoś z Was zamawiał tam słodycze lub przekąski? Jak wypadają smakowo i czy warto zrobić większe zamówienie? Dajcie znać, co sądzicie!
zdrowe przekąski bez cukru
Jak powinien wyglądać jadłospis aktywnego mężczyzny? Jakich składników odżywczych dostarczać do organizmu, żeby czuć się dobrze? Poznaj tajniki zdrowego odżywiania.
- Andrzej1983
zdrowe przekąski bez cukru
Post autor: Andrzej1983 »
Cześć wszystkim 
Od jakiegoś czasu staram się ograniczyć cukier i szukam sklepu, gdzie można kupić zdrowe przekąski — coś do pracy, coś do kawy, coś dla dzieci. Poszperałem nieco w sieci i trafiłem na vitfood.pl, gdzie mają spory wybór produktów bez cukru, także wegańskich i bezglutenowych. Czy ktoś z Was zamawiał tam słodycze lub przekąski? Jak wypadają smakowo i czy warto zrobić większe zamówienie? Dajcie znać, co sądzicie!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Czas wolny
- ↳ Inne wątki
- ↳ Kosmetyki dla mężczyzn
- ↳ Porady
- ↳ Sport i aktywność fizyczna
- ↳ Suplementy dla aktywnych mężczyzn
- ↳ Uroda i zabiegi kosmetyczne
- ↳ Witaminy i mikroelementy
- ↳ Zdrowa dieta
- ↳ Zdrowie