najlepsza apteka
To miejsce na rozmowy o rodzinie, pracy, biznesie i wszystkim tym, co przyjdzie wam na myśl. Chcesz podzielić się nowinką technologiczną? Masz zamiar zainwestować w nieruchomość, ale potrzebujesz wskazówek? Śmiało, czekamy na Ciebie!
-
andziaa
najlepsza apteka
Post autor: andziaa »
która apteka najlepsza i najtańsza?? Gdzie można zaoszczędzić, bo mam wrażenie że ceny mega poszły w górę i ciężko znaleźć jakieś rozsądniejsze opcje stacjonarnie
-
Elena
Re: najlepsza apteka
Post autor: Elena »
DOZ to moim zdaniem obecnie najtańsza apteka i póki co u nich robię zakupy. Kupuję tam zarówno leki, jak i suplementy. Póki co, jestem naprawdę zadowolona.
-
andziaa
Post autor: andziaa »
zostanę na pewno na stałe klientką DOZ, mają super ceny, porównywałam sobie w różnych miejscach i oni wypadali zdecydowanie najkorzystaniej, nawet już bliskim poleciłam
-
Matalia
Post autor: Matalia »
Zdecydowanie w dozie jest najtaniej, ja po operacji biorę leki na stałe i zawsze je kupuję w dozie. Nie zauwazyłam, żeby ostatnio w ogóle podnieśli ich ceny.
-
Duka
Post autor: Duka »
To prawda, doz bardzo długa trzyma atrakcyjne ceny leków i suplementów, tymczasem w innych aptekach tylko podwyżki. Kupuję u nich od wielu miesięcy, bo nie lubię przepłacać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Czas wolny
- ↳ Inne wątki
- ↳ Kosmetyki dla mężczyzn
- ↳ Porady
- ↳ Sport i aktywność fizyczna
- ↳ Suplementy dla aktywnych mężczyzn
- ↳ Uroda i zabiegi kosmetyczne
- ↳ Witaminy i mikroelementy
- ↳ Zdrowa dieta
- ↳ Zdrowie