Opinie Doradztwo biznesowe Mikołów
Szukasz opinii o firmie lub chcesz się podzielić swoimi spostrzeżeniami z innymi użytkownikami? To właśnie idealne miejsce.
-
Alfons
Opinie Doradztwo biznesowe Mikołów
Post autor: Alfons »
Hej, czy wiecie jak pracuje się w firmie Doradztwo biznesowe Mikołów? Macie jakieś doswiadczenia?
-
motabene
Re: Opinie Doradztwo biznesowe Mikołów
Post autor: motabene »
Mam firmę ogólnobudowlaną i od jakiegoś czasu działamy na nowych płaszczyznach, co pozwala oczywiście pomnażać zyski. I będzie mi potrzebny porządny program do kalkulacji , w którym będziemy mogli bardziej szczegółowo oszacować koszty danej inwestycji. Czy jesteście w stanie mi coś zasugerować? Jakoś pomóc?
-
madmuazell
Post autor: madmuazell »
Moja firma ma to do siebie, że niestety, ale ostatnio nie ma najlepszych wyników i ja to w pełni rozumiem, wiem jednak, że warto pójść po prostu w jakąś reklamę, która przyciągnie nowe osoby. I tu się zastanawiam, czy mam iść w ekskluzywne gadżety do biura , czy może jednak jakieś dodatki do zamówień. Co mi możecie powiedzieć z doświadczenia?
-
kowalska
Post autor: kowalska »
Niejednokrotnie zastanawiam się, co zrobić, żeby na przykład powiązać jakieś zobowiązania, albo po prostu poprawić wyniki sprzedażowe w firmie. To jest bardzo ważny motyw, dlatego sądzę, że najlepszym wyjściem będzie sprawdzenie, czy warsztaty sprzedaż cokolwiek mi dadzą. Sądzę, że naprawdę to jest ważne i jestem przekonana, że wiele osób może też z nich skorzystać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Czas wolny
- ↳ Inne wątki
- ↳ Kosmetyki dla mężczyzn
- ↳ Porady
- ↳ Sport i aktywność fizyczna
- ↳ Suplementy dla aktywnych mężczyzn
- ↳ Uroda i zabiegi kosmetyczne
- ↳ Witaminy i mikroelementy
- ↳ Zdrowa dieta
- ↳ Zdrowie